Har du spørgsmål? Ring i dag på

29 12 87 19

Abonnement til Bevæg dig glad - Husk det nu

Her har du mulighed for at oprette et abonnement på dit medlemskab til Bevæg dig glad - Husk det nu, og dermed også til Idræt i dagtimernes aktiviteter.

​Hvis du ikke i forvejen er medlem af Idræt i dagtimerne, skal du inden du opretter dit abonnement oprettes som medlem. Dette gøres ved at klikke på "Tilmeld" herunder. Herefter oprettes abonnementet ved at klikke på "Vælg" under "Bevæg dig glad - Husk det nu".

​Vær opmærksom på, at du ved valg af abonnement tilmelder dit Dankort. I den forbindelse står der 0 kr. ved tilmeldingen. Herefter trækkes der løbende 160 kr. hver måned indtil abonnement opsiges.

Tilmeld dig her

​​Transport Transporten til og fra vores aktiviteter finder vi løbende en løsning på ud fra den enkeltes forudsætninger. Nogle kan stadig selv køre til Idræt, og evt. tage flere med, andre har pårørende til at køre, nogle kører med taxa eller Flextrafik, mens andre igen bliver hentet af frivillige hjælpere. Som en del heraf har vi til vores Bevæg dig glad hold i Fredericia Idrætscenter tilknyttet en bus, som kan rumme op til 8 deltagere. ​ Uanset hvordan udfordringen med transport til og fra Fredericia Idrætscenter løses, så søger vi at finde den bedst mulige løsning til den enkelte deltager, så der både er tilfredshed og tryghed omkring det at komme til idræt hos Bevæg dig glad - husk det nu. ​ Kontakt evt. Signe for yderligere information. på tlf. 29 12 87 19.​

har du spørgsmål?

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia

phone-footer  Telefon: +45 29 12 87 19

mail-footer  sh@ii​d7000.dk​

fb-footer   youtube-footer